Mašine za pranje podova

Mašine za čišćenje

Usisivači

Singl Disc mašine

Profesionalni usisivaci


Comac proizvodi kompletnu liniju industrijskih i komercijalnih usisivača za profesionalce, industriju ili preduzeća. Laki za rukovanje, polivalentna, snažni i tihi, Comac usisivači su idealna oprema za usisavanje i održavanje prostora.

Svi industrijski Comac usisivači su mobilni i sposobni da usisavaju male ili velike količine tečnog i čvrstog materijala. Oni su dizajnirani za raznovrsne operacije čišćenja, omogućavajući brzo i lako pražnjenje usisnog materijala.

Jednostavno rukovanje, polivalentno, moćno i tiho, sa monofaznim ili trofaznim napajanjem, ovi usisivači su idealna oprema za usisavnje prašine, čvrstih materija ili tečnosti u svakoj situaciji i okruženju. Oni su idealni za čišćenje mesta kao što su mehaničke radionice, livnice, pekare, auto perionice, hemijske i tekstilne fabrike. Veliki izbor dodatne opreme omogućiće vam da prilagodite svaki pojedini usisivač, prilagođavajući ga čak i najtežim potrebama čišćenja. Monofazni usisivači su poželjni za lakša usisavanja, za neprekidno usisavanje teže prljavštine ili gdje je potrebna veća snaga kako bi se smanjilo radno vreme, preporučuje se korišćenje trofaznog modela. .

Comac takođe nudi niz profesionalnih usisivača. Oni su idealni za usisavanje i održavanja u medicinskim i hotelskim okruženjima ,gde su porebni standardizovani i pouzdani usisivači .