Mašine za pranje podova

Mašine za čišćenje

Usisivači

Singl Disc mašine

Radionice

Radionice
Auto saloni, Auto servisi, Auto saloni, centri za gume, prodavnice automobila, štamparije, pekare, mlinovi za hranu


U servisima za popravku automobila, konstantnio je prljanje. Kao rezultat toga, operacije čišćenja na ovim mestima su veoma važne.

Mašina koja je idealna za čišćenje podova ovih uslužnih centara je Antea-Simpla-L20. To je praktična upravljačka mašina za čišćenje koja ne zahteva specijalizirane operatere. To je mašina bez koje servis (sa površinom do oko 2.000 m2) ne može.

Na kraju dana mogu je koristiti vaši zaposleni; oni mogu lako izvršiti one jednostavne intervencije čišćenja koje pomažu u održavanju prostorija u ugodnom stanju za vaše kupce.

Comac se u svom asortimanu može pohvaliti čitavim nizom industrijskih usisivača koji mogu biti opremljeni velikim brojem dodataka. Posebno su pogodni za pekare. Comac je zapravo dizajnirao određeni asortiman proizvoda koji je prilagođen usisavanju brašnog otpada.Ovi usisisvači su našli primenu u pekarskoj industriji.

Automotive Sector
Automotive
Auto perionice, autoputevi, parkirališta, auto saloni
Za porodicu, kupovina automobila je značajno teška s aspekta porodičnog budžeta, ali je takođe i veliko zadovoljstvo.
Stoga je važno da je vaš salon automobila besprekorno čist kada kupci stignu. Čisto i zadovoljavajuće okruženje daje dodatnu vrednost vašoj slici kompanije. Sijajući pod izložbenog salona poboljšaće prezentaciju vaših automobila.

Mašine za čišćenje Comac single disc sa jednim četkom će vam pomoći da istaknete sjaj vaših izložbenih podova. U ovom slučaju, operacije čišćenja su ograničene na radove održavanja, bez posebnih zahteva za posebnom mašinom (npr.sa dodatnim pritiskom na četku); specifična priroda zadatka je najvažnija stvar.

Na primjer, važno je raditi s uređajem za čišćenje sa sistemom za doziranje vode i deterdženta (CDS - Comac Dosing Sistem) koji smanjuje količinu rastvora za pranje dok garantuje najbolje rezultate čišćenja. CDS takođe vam omogućava da koristite male količine specifičnih deterdženata kako biste izbegli ostavljanje opasnog klizavog premaza na podu.

Mašine za čišćenje Comac-a peru i suše u jednom prolazu, čime se eliminiše gubitak vremena pri čekanju da se pod se osuši. Mašina je u stanju da istovremeno pere i suši. Ova činjenica je važna kada želite da očistite pod samo nekoliko minuta pre otvaranja izložbenog prostora.

Za najzahtevnije kupce, Comac može ponuditi mašinu za čišćenje sa ugrađenim punjačem za baterije. To znači da se mašina može napuniti gde god postoji normalna utičnica za struju, bez potrebe za odlaskom na određeno mesto koje zahteva instaliranje tradicionalnog punjača za baterije.

U okruženju za automobile (mehaničke radionice i sl.), S druge strane, Comac preporučuje mašine za čišćenje sa povećanim pritiskom na četke, što daje odlične rezultate pranja. Najveći model mašina za čišćenje koja se gura Comac nudi pritisak četkice do 50 kg.

Za čišćenje i usisavanje u enterijeru automobila, Comac preporučuje jednofazni usisivač CA2.60 / 3.60 / 3.100.
To je vrlo moćan usisivač koji vam omogućava da izvršite precizne zadatke čišćenja u najkraćem mogućem roku. Mogućnost upotrebe sa velikim brojem dodataka čini ga posebno svestranim.